Yogamassage

Yogamassage är en ayurvedisk massage som är utvecklad av Kusum Modak, verksam i Indien. Yogamassage är som en slags rundresa i kroppen som visar var vi har spänningar och hjälper till att lösa upp dem, en dynamisk och djupgående helkroppsmassage. Massage med ekologisk olja och assisterad stretchning kombineras med djupandning, vilket ger en fördjupad effekt som balanserar kroppen och sätter igång läkande processer som hjälper kroppen att återskapa sitt naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet. Du blir lugn och upplever en stark kroppsnärvaro.

Du behöver definitivt inte vara vig eller en van yogi för att uppskatta yogamassage. Alla kroppar kan tillgodogöra sig och ha stor fördel av behandlingen. Behandlingen utgår alltid från var din kropp befinner sig just nu.

De positiva effekterna av behandlingen är:
avslappning för kroppen, minskad spänning och stelhet, ökad vitalitet, fördjupad sömn och förbättring av cirkulationen, vilket i sin tur har en positiv effekt på immunförsvaret och ger även huden näring och lyster.

Problem som kan behandlas är:
rygg- och nackproblem, huvudvärk, ischias, frusen axel, besvär med matsmältning, stress, nedstämdhet, sömnproblem, besvär med muskler och leder.

FÖR VEM PASSAR BEHANDLINGEN?

För dig som vill bli mjuk och smidig, vill komma i gång med yogaträning, få hjälp med stretchning, fylla på med ny energi, så passar yogamassage mycket bra! Formen fungerar utmärkt som ett komplement till annan träning eftersom du får ökad rörlighet och smidighet samt förbättrad cirkulation i muskler och leder. Yogamassagen är också en effektiv behandlingsmetod med goda resultat vid en rad olika skador och spänningsrelaterade problem, eftersom den är djupgående och förstärker kroppens egen läkekraft.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Yogamassage utförs på en madrass på golvet. Hela kroppen behandlas alltid under en behandling. Terapeuten använder händer, fötter och sin egen kroppstyngd. Massage i kombination med stretchningen gör att behandlingen går djupare in i bindvävsstrukturen. Det är en mycket avkopplande men samtidigt en aktiv form av behandling eftersom din kropp är i rörelse. Du sätter själv gränsen för hur mycket din kropp ska stretchas. I behandlingen används ekologisk sesamolja för att öka cirkulationen och för att rensa ut slaggprodukter. Behandlingen avslutas alltid med en avslappnande ansikts- och huvudmassage och en kort vila.


Pris: 950 kr
Längd: 90 minuter

Om du köper 3 behandlingar samtidigt får du 5% rabatt på hela summan, köper du 5 behandlingar samtidigt får du 10% på hela summan.

OM TERAPEUTEN:

Tove Allerberg är diplomerad yogamassör, utbildad vid Axelsons i Stockholm. Tove är även sångerska och dansare och har en mångårig bakgrund som musik- och danspedagog. Helhetstänkande och helande – för kropp och sinne och själsligt och andligt – är viktigt för henne och finns också närvarande i hennes behandlingar. Hon är glad över att ha upptäckt yogamassage, som hon tycker är ett fantastiskt verktyg för alla kroppar!  Tove är tillgänglig för bokning.