The sound of the singing bowls touches our innermost soul and brings
it into vibration. The sound breaks tension, mobilizes self healing forces
and sets free creative energies.

Peter Hess, Germany – founder of singing bowl massage

I den här workshopen undersöker vi effekten av ljudvibrationen i samband med yoga-asanas. Under yogapasset använder vi oss av olika klangskålar och avslutar med en längre klangavslappning och en kort meditation.

Tid: 15 – 17

Pris: 350 kr

klangresairis-150x150

1. Mjuk yogapass med tibetanska klangskålar 75 min

2. Klangavslappning/klangmeditation 45 min

– Yin yoga är baserat på TCM och på att vi håller ett fåtal olika positioner passivt
(du hittar din egen gräns) under en längre period (3 – 5 min) och på så sätt stretchas bindväven runt ben, fascia, leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar, samtidigt som kroppens energikanaler (meridianer) påverkas.

– Då vi håller positionerna längre ger det tid för reflektion, eftertanke och närvaroträning. Att praktisera yinyoga är att aktivt vända uppmärksamheten inåt och tillåta det som är, att få vara.

– Yin yogan riktar sig generellt sett till området vid höfterna, bäckenet och den nedre delen av ryggen och består av ett ca. tjugotal mest sittande och liggande ställningar. Bra för djup återhämtning av kropp och sinne.

Varmt välkommen till NADA BRAHMA – The world is sound!

Om Läraren
iris-krüger

Iris Kruger stora passion är yoga och klang (ljud terapi/sound therapy) och hennes holistiska synsätt på livet och människan har lett henne till fördjupning inom bland annat hälsa, yoga, sound healing, mindfulness. iris älskar naturen, raw food och att resa runt i världen.

Hon är certifierad Hatha Yogalärare (500+ (Yoga Alliance 2011) och lärare i Yin Yoga, Restorative Yoga and Gong Yogalärare. Hon är också certifierad mindfulness instruktör (Dr. Ola Schenström, MFC Malmö) och Holy Fire II – REIKI III/ART practitioner / utövare. Iris är också diplomerad coach & friskvårdsterapeut och Klangmassör/terapeut enligt Peter Hess® metoden.