Reiki

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Ordet reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder “universell” och ki, som betyder “livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien.

Under en Reikisession ligger du fullt påklädd under en filt. Själva behandlingen är en form av handpåläggning där vi använder kroppens sju chakran som utgångspunkt, men det går lika bra att använda Reiki till att behandla tex ett ont knä. Du behöver inte göra någonting annat än ta emot behandlingen. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte “tro på healing” för att det ska fungera.

Exempel på användningsområden

  • Insomningsproblem
  • Hjärna på högvarv
  • Huvudvärk
  • Muskelvärk
  • Mentala och fysiska spänningar

Reflexologi är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Mer om Reiki

Det ökade välbefinnandet kan göra det lättare att leva med en svår sjukdom och därmed skapa en högre livskvalitet för individen. Energi som gått åt till att stå ut med smärta och ångest frigörs till att ta hand om sjukdomen på ett bättre sätt.

Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna och frigör det som en gång orsakat dem. Känslorna kan då komma upp till ytan så att man kan bearbeta dem. 

Om terapeuterna

Lena Axelsson är diplomerad i Klassisk massage, Reflexologi och Aromterapi genom brittiska ITEC på skola i Dublin. Hon är även certifierad Access Bars och reikiterapeut med ett stort intresse för kosthållning och hudvård. Lenas utgångspunkt i livet och inför varje behandling är att vi mår som bäst när sinne, kropp och själ är i balans – då klarar vi både inre och yttre påfrestningar bättre. De terapier hon erbjuder har ett brett spektrum där hela människan ryms. Lena är tillgänglig för bokning.

Pris
60 minuter kostar 690 kr
90 minuter kostar 890 kr

Vid bokning av 5 behandlingar vid ett och samma tillfälle ges 10% rabatt på hela summan. Vid bokning av 3 behandlingar vid ett och samma tillfälle ges 5% rabatt.

Avbokning vid inbokad tid bör ske som senast 24 timmar innan din inbokade tid för att du inte ska debiteras, därefter debiteras du halva beloppet för avbokning senast 12 timmar innan behandlingstid. Glömmer du att avboka debiteras du hela beloppet. Du avbokar via boknigssystemet (precis som vid bokningen via ditt konto.)