RAJA YOGA LUND FYLLER 10 ÅR!

Här på yogaskolan planerar vi för att avsluta sommaren med festligheter. Det är nämligen hela 10 år sedan Bengt Ljungquist, som är grundare av skolan, började att lära ut ashtangayoga i Lund!  “Ashtanga Yoga Lund” föddes år 2006 och omvandlades till Lunds yogaskola år 2009 då hans fru Monika gick in i företaget och verksamheten öppnade upp för olika yogaformer. Detta blev början på den fantastiska verksamhetsom i samband med flytten till Paradisgatan 1 år 2014 döptes om till Raja Yoga Lund.
Detta vill vi naturligtvis fira ordentligt tillsammans med Er!

Vi bjuder som vanligt in till Öppet Hus med massvis av härliga prova-på klasser i samband med kursstart. Klasserna pågår mellan klockan 10 och 15.30 och det går att boka sig via vårt online-schema under fliken
Drop-in → Schema Online.

På schemat har vi den här gången bland annat en Jubileumsklass med Bengt & Monika, Prova-på Anpassad Yoga, Chakra Meditation & Reiki, The Daily Energy Routine och två olika sorters Yin Yoga! Detta och mycket mer bjuder vi på under öppet hus, vill du vara med så boka dig så fort som möjligt.
Var ute i god tid om du vill säkra din plats då det är begränsat med utrymme i salarna.

Förutom prova-på-klasser kommer vi denna gång att bjuda på en föreläsning av Bengt Ljungquist i ämnet “Hur Yoga påverkar Kropp & Sinne”. Bengt, som förutom att vara en erfaren yogi även är forskare inom neurofysiologi, har mycket intressant att berätta om hur yogan påverkar oss fysiskt och mentalt.
Även föreläsningen bokar du via hemsidan.

Sist men inte minst kommer vi att ladda upp med härliga rabatter och erbjudanden. Under dagen erbjuder vi 10% rabatt på samtliga period- och klippkort. Vi har även fina erbjudanden på behandlingar under dagen, så passa på att unna dig själv något extra. Våra duktiga terapeuter kommer under dagen att ge
30-minutersbehandlingar för endast 250 kr! Boka via hemsidan.

Tid & Pris

Firandet sker lördagen den 20:e augusti.

Klasserna pågår mellan klockan 10 och 15.30 och samtliga klasser är helt GRATIS!

Anmälan

Bokning av klasser och behandlingar sker via hemsidan. Behöver du hjälp med bokningen kan du maila oss på info@rajayogalund.se. Skicka med namn och efternamn, email-adress samt namn på klassen/behandlingen du vill boka. Är det flera som ska bokas skickar du med uppgifter för samtliga personer.

monika&bengt

Välkommen att fira med oss!

Monika, Bengt & Teamet på Raja Yoga Lund