Hantera stressrelaterade besvär med yoga, mindfulness och självmedkänsla

Denna workshop riktar sig till dig som ibland upplever stress, smärta, prestationsångest, oro och allmänt vill lära dig stanna upp och möta det som är. I workshopen har vi med oss acceptans och självmedkänsla i allt vi gör.

Under dagen väver vi in både övningar och teori utifrån mindfulness, självmedkänsla, hatha yoga och meditation med praktisk tillämpning.

Workshopen hålls i en anda av värme, lekfullhet och vänlighet.

Tid & Datum: Lördagen den 26/11 klockan 13.30-17.30
Kostnad: 595 kr
Anmälan: Du anmäler dig till workshopen genom att fylla i formuläret längst ner på sidan.

Om lärarna:
Katarina-Lundblad-LevNU-1

Mumina Katarina Lundblad är utbildad socionom, traumaterapeut, certifierad lärare i mindfulness baserad stressreduktion, MBSR, utbildad vid Center for Mindfulness, USA. Hon är lärare i Mindful Selfcompassion, självmedkänsla och Mindful Interpersonal Program, mindfulness och relationer och utbildare i Mindful Eating. Mumina Katarina har tillsammans med Dr Åsa Palmkron Ragnar skrivit böckerna Fri från stress med mindfulness, 99 Berättelser och Mindful Eating, Ät bra – må bra, gå ner i vikt med mindfulness, självmedkänsla, KBT.

Hon har omfattande erfarenhet av meditation och arbetar med samtal, föreläsningar, kurser och retreater allt med utgångspunkt från meditation. Mumina Katarina är elev till Vasant Swaha, en nutida mystiker.

monika
Monika Ljungquist brinner för hälsa och hälsoförebyggande med en holistisk approach. Yogan är för Monika en väg till balans och för att hitta tillbaka till sin kärna. Hon har undervisat i diverse yoga former sedan 2009, till dessa former hör ashtanga yoga, hatha yoga (även för gravida, mammor och barn) yinyoga och restorative yoga med yoga nidra. Monika äger och leder yoga och hälsocentret Raja Yoga Lund och är en viktig del av verksamhetens glöd, vision och drivkraft. Monika utbildar sig också till ayurvedisk rådgivare.

Leave a reply