Finn lugnet i vardagen! Är du stressad? Har du svårt att sova? Känner du dig trött eller
utbränd?
En kurs i Mindful yoga och meditation kan då vara en mycket bra investering i dig själv. Det är en kurs i att finna lugnet i vardagen, att slappna av och hitta tillbaka in i dig själv. Känner du dig stressad, orolig eller bara har behov av att få en lugn stund för dig själv är du varmt välkommen på en kurs i att finna vägen till lugn och ro.

Vi utgår från skonsamma fysiska övningar, andning och avslappning, där vi lägger fokus på den inre upplevelsen och på närvaro i varje rörelsen. En mjuk fysisk/mental form, där upplevelsen i stunden viktigare än prestationen. Passet utförs i ett lugnare tempo där djupandning är en viktig del i utövandet. Vi går genom andningstekniker som ska hjälpa dig att gå ner i varv, öka din energi, försätta dig i ett meditativt tillstånd eller på olika sätt påverka ditt humör och känslotillstånd.

Med hjälp av din kropp och din andning lär du dig att släppa taget om stressen och vara i nuet. Du får med dig övningar och andra verktyg som ger ökad kroppskännedom, gör dig smidigare, starkare, på sikt förbättra din hållning, minskar stress och som i sin tur leder till ett ökat välbefinnande.

Du lär dig även några akupressurpunkter som hjälper dig att frigöra blockeringar i kroppen och slappna av. Det handlar i grund och botten om att ge sig själv sin fulla uppmärksamhet, lyssna på kroppens egna signaler och vara här och nu. Detta ger positiva effekter på blodtrycket, hjärtfrekvens och humör.

Oavsett om du är vältränad eller otränad kommer du att ha en stor glädje av kursen. Denna kurs kan vara en öppning för dig som vill lära känna din kropp och ditt sinne på ett djupare plan.

Varmt välkommen!

Kurs i Mindful Yoga & Meditation Våren 2018
Dag & Tid:
Måndagar kl 16-17.15
Kursstart 2: 12/3 (uppehåll 26/3 och 2/4 påskveckan och 30/4 Valborg)
Kursstart 3: Efter 28/5 som drop-in klass med period/klippkort
Antal tillfällen: 8 ggr
Kurspris 8 ggr: 1190 kr (790 kr student, sjukskriven, arbetssökande, pensionär)
Lärare: Catarina Andersson

Denna kurs är även öppen för drop in.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till kursen. Du har 14 dagars ångerrätt på din anmälan från den dag den inkom till oss. Läs mer om ångerrätten här: https://rajayogalund.se/?p=3010