Kurs i Dynamiska Meditationer är en kurs i den livsbejakande konsten att meditera och kanske kan den bli en början på en inre mjuk livsförändring.

Meditation är ett otroligt skönt sätt att hitta in i sig själv och sin egen självbas och självkänsla. Det hjälper att minimera stress och skapa balans mellan kropp, psyke och själ. Det är ett verktyg som kan utövas på så många olika sätt. Allt från att meditera sittande i 6 månader till att dansa vilt till musik, eller ta sig en 5 minuters andningspaus på tåget.

Meditation handlar både om att hitta den inre tystnaden, och om att parallellt hitta den levande nu-upplevelsen.
Under denna kurs kommer vi att pröva på olika typer av guidade meditationer. Fokus kommer att ligga på att ”uppleva” och ”vara” bort från att ”göra” eller ”prestera”. Meditationsteknikerna vi kommer att pröva är alla på olika vis enkelt lekfulla och livsbejakande.

Vi kommer under kursen att pröva på olika sätt att meditera t. ex. genom att sitta tysta, dansa, skaka, röra armarna långsamt eller låta. De guidade meditationerna är uppbyggda av musik eller ljud och rörelse som hjälper kroppen och psyket att slappna av och ”flowa” med och uppleva ett meditativt tillstånd.

Eventuellt hinner vi med en liten kort samling efteråt där vi kan dela vad vi upplevt, ställa frågor eller få svar.

Du behöver inte ha mediterat tidigare eller du har mediterat tidigare, allt går bra! Lite nyfikenhet och lust att titta inåt är allt som behövs.

Varmt välkommen!

Kommer inte igång under hösten 2016 utan kommer i kursform eller workshopform våren 2017