Grundkurs i Kundaliniyoga och meditation

Välkommen till en härlig grundkurs i kundaliniyoga. Vi jobbar med vår energi och balans i kombination med styrka och smidighet. Under kursen får du prova på olika kriyor – yogapass och meditationer. Kundaliniyoga är en dynamisk yogaform. Vi kombinerar olika kroppsställningar med andningstekniker och avslutar med avslappning och meditation. Du vägleds genom yogapasset och behöver inte ha förkunskaper. Här handlar det inte om att sitta eller stå länge i krångliga statiska ställningar eller om att vända sig bort från världen och vardagen. Tvärtom vill kundaliniyogan lära oss att se och ta vara på alla våra gåvor och möjligheter, små som stora. Du får träna upp din förmåga att fokusera och hålla koncentrationen. En mental träning som hjälper dig att se dina verkliga behov och sträva mot dina mål. Och du får lära dig att andas som du gjorde när du var barn och hade massor av energi!

Enligt yogisk filosofi är meditation en reningsprocess som innebär att vi rensar ut gamla tankar och känslor från det undermedvetna. Genom att meditera kan du skapa en ny medvetenhet om dina känslor och tankar. En klarhet som kan öka din självkännedom så att du upplever ett inre lugn för att hantera dina tankar. Koncentrationsförmågan förstärks och du kan skapa en rutin att slappna av. Kort och gott – främja en god hälsa.

Boka Kundaliniyoga drop-in klass

Fortsättningskurs i Kundaliniyoga och meditation

Denna kurs vänder sig till er som har en viss kunskap av kundaliniyogans grunder och vill fördjupa dig ytterligare. Vi fortsätter att träna andningstekniker i samband med asanas och pranayama. Liksom i grundkursen arbetar vi med muskler, leder, matsmältningsapparaten, körtelsystemet, lymfsystemet, nervsystemet och hjärnan. Eftersom vi gradvis ökar vår styrka, smidighet, balans och fokus i egen takt kan vi även anpassa yogakriyan till den nivån vi befinner oss på, här och nu.

Jag introducerar fler meditationer, med mantran och utan, och meditationstiden förlängs.

Välkommen!

Kurser i Kundaliniyoga Våren 2018

Kundalini Yoga med Meditation Grundkurs
Tider: Onsdagar, 17.15 – 18.45
Kursstart: 17/1
Antal tillfällen: 8 ggr (uppehåll vecka 8)
Kurspris för 8 ggr: 1190 kr (790 kr för studerande, pensionär, arbetssökande och sjukskriven)
Lärare: Karin Munthe

Kundalini Yoga Lätt Fortsättningskurs med Meditation
Tider: Onsdagar, 17:15 – 18:45
Kursstart: 11/4 (uppehåll vecka 17)
Antal tillfällen: 8 ggr
Kurspris för 8 ggr: 1190 kr (790 kr för studerande, pensionär, arbetssökande och sjukskriven)
Lärare: Karin Munthe

Anmälan görs i formuläret nedan.
Förlorade kurstillfällen går inte att ta igen.

Leave a reply