Lär dig att utföra en grundläggande massage med certifierade massageteraputen Mathilda Spjuth.

Denna workshopen kommer att ge dig färdighet att utföra en ryggmassage och att ge assisterade stretchningar med klienten liggandes på rygg.

Metoderna vi lär oss från är Klassisk Svensk Massage, assisterade stretchningar från Medicinsk Massage och Thai Yoga Massage. Vårt fokus kommer att vara rygg, nacke och höft.

Vi börjar workshopen med att värma upp musklerna med olja och grepp som petrissage och effleurage från Svensk Klassisk Massage. Du lär dig vilken del av handen du använder, positionering och grundläggande kunskap i olja.

Oljemassagen följs av assisterade stretchningar med tekniker från både medicinsk massage (PNF) och Thai Yoga Massage. Detta hjälper att förlänga vävnad och kan ge en känsla av djup avslappning och förnyad energi.

Denna workshopen riktar sig till personer med intresse för massage och hur kroppen fungerar. Inga förkunskaper krävs. Se till att du klär dig i bekväma kläder och för damerna – en BH som kan öppnas bakifrån.

Om terapeuten:

Mathilda är certifierad massageterapeut av Svenska Branchrådet för Massage och har även studerat Thai Yoga Massage i Chiang Mai, Thailand.

Mathilda är även registrerad hos Yoga Alliance (500 hr RYT). Hon har gjort sina yogalärarutbildningar i Indien. Hon har även studerat vid Krichnamacharya Yoga Mandiram i Chennai, där hon lärde sig mer om yoga terapi.

Datum: 2/6
Dagens schema:
10-11.30 – Undervisning
11.30-12.15 Lunch i Yogabar
12.15-13.45 – Undervisning
Kostnad: 750kr/pers
Vad ingår: Tre timmars massage-undervisning och lunch/fika på Yoga bar.
Anmälan: fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till denna workshop.