Idrottsmassage – Elevbehandlingar

Idrottsmassage är en mer djupgående massage som utgår från den svenska klassiska massagen. Här använder sig massören av lite mer “tryck” och ibland även av triggerpunktsbehandling. Muskeltöjning/stretch används för att förbättra nedsatt rörlighet som är orsakad av muskelstramhet, därigenom kan stelhet och smärta minska. Effekten under och efter en behandling är att lyckas få till en ökad cirkulation i kroppen, motverka stress, göra spända muskler mjuka och elastiska. Slaggprodukter drivs ut och det är viktigt med rikligt intag av vatten efter idrottsmassage, du kan även uppleva huvudvärk. Man uppleva en känsla av träningsvärk i musklerna dagarna efter men det är helt ofarligt och är snabbt övergående. Massagen kan motverka huvudvärk, stelhet, värk i nacke och rygg, vissa sömnbesvär, fysisk och psykisk stress och domningar i händer och fötter.

Kostnad Elevbehandlingar:
Halvkropp Nacke och rygg – 25 minuter: 250 kr
Halvkropp Rygg, nacke och bröst, lätta tryck för att släppa tryck på andningen – 35 minuter: 275 kr
Halvkropp och Säte: Rygg, nacke och säte och höft ingår – 40 minuter: 320 kr
Helkropp: Rygg, nacke, bröst, säte och ben – 50 minuter: 495 kr
Helkropp plus: Rygg, nacke, bröst, säte, armar och ben – 60 minuter: 520 kr

Om terapeuten:

danijela

Danijela är diplomerad Regndroppsmassageterapeut och använder sig av Young Livings oljor och är också distributör. Hon är utbildad inom akut omhändertag och tejpning vid skador och för tillfället utbildar hon sig inom Idrottsnutrition och Idrottsmassage, där hon utför elevbehandlingar.

Danijela är också certifierad Pilatesinstruktör i Matwork by The Pilates Standard och har gått sin utbildning på Studiopilates i Helsingborg. TPS grundar sig i tre nivåer, Intro-nybörjare, Ideal-fortsättning och Challenge, mest utmanande nivå. Danijela arbetar både som enskild PT men även PT gruppträning och gruppinstruktör, olika prisklasser. Vill du ha en privat klass i Pilates, kan du kontakta oss på skolan. Du får en full body workout på pilatesmatta under 60 minuter, som motsvarar 5 timmar på gymmet, eftersom man arbetar med helheten och alla kroppens muskler samtidigt.

Leave a Reply