BOKA DIN KLASS

Bokning av yogaklasser sker via bokningssystemet TouchUp. Även du som ännu inte har ett aktivt kort hos oss kan boka in dig på klasser och sen köpa ett kort i receptionen när du kommer första gången.

FÖR ATT BOKA: Du klickar på knappen “Boka” ovan, så dyker bokningssidan upp i vänster del av skärmen. Därifrån kan du logga in och boka in dig på de klasser du vill gå på. Du kan även gå direkt till bokningssidan HÄR. OBS! Kom ihåg att ange samma uppgifter varje gång du bokar, så systemet hittar rätt konto för dig.
Kom ihåg att acceptera cookies, så minns datorn dina uppgifter till nästa bokning.

DROP-IN: Det går alltid bra att gå på en klass utan att ha bokat sig innan, förutsatt att klassen inte är full. Kom förbi receptionen 10-15 minuter innan klassen börjar så bokar vi in dig!

FÖR BOKNING VIA MOBILEN: Gå till ryl.touchup.se - Klicka på “Shop” och sen på “Klasser”. Lägg den sidan på din hemskärm på telefonen så kommer du snabbt åt bokningen när du vill boka in dig! Kom ihåg att acceptera cookies, så minns telefonen dina uppgifter till nästa bokning.

För att se dina klasser: Gå till bokningssystemet, antingen genom att klicka “Boka” nedan eller genom att direkt gå till ryl.touchup.se. Klicka på menyn uppe till höger och sen på “Mina klassbokningar”. Fyll i din epost, så får du ett mail med dina klasser.

För att avboka: Kan göras antingen direkt via mailet med din bokningsbekräftelse, eller genom att följa stegen ovan för att få en översikt av dina bokningar, genom vilka du sen kan avboka.

Villkor för avbokning: Avbokning som sker senare än 2 timmar innan debiteras med ett klipp på ditt klippkort eller två dragna dagar för dig som har periodkort.