Ayurveda workshops 2019

Ayurveda är en gammal indisk kunskap om att leva livet i harmoni i samklang med naturens lagar. Är du intresserad av att lära dig mer om ayurveda och lära dig hur du kan hålla dig i form och balans med tillgängliga tips året runt? Då rekommenderar vi dig en serie av föreläsningar anpassade efter årstiderna.
Workshop i Ayurveda för Kapha-balans

Vi inleder med en kort introduktion till vanliga begrepp inom Ayurveda – som är en gammal indisk läkekonst, sedan får du praktiska tips om hur man kan hålla vårt matsmältningssystem och hela vår kropp i balans med enkla medel. Du lär dig om hur man håller kropp och sinne i balans under slutet på vintern och början på våren, då påverkan av Kapha (jord och vatten) är som störst. Detta kan märkas med till exempel med långdragna förkylningar, “tröghet” i sinnet, letargi, oföretagsamhet. Kom så lär du dig hur du kan förebygga detta och komma ur vinterns grepp! Välkommen!

INFORMATION OCH ANMÄLAN

Tid: kl. 10-11.30 
Dag:
 söndag den 24/3 2019
Pris:  290 kr (betalas på plats med kort eller Swish)
Lärare: Monika Ljungquist
Anmälan: föranmälan krävs – fyll i formuläret nedan

Workshop i Ayurveda för Pitta-balans

Vi inleder med en kort introduktion till vanliga begrepp inom Ayurveda – som är en gammal indisk läkekonst, sedan får du praktiska tips om hur man kan hålla vårt matsmältningssystem och hela vår kropp i balans med enkla medel. Du lär dig om hur man håller kropp och sinne i balans under sommaren, då påverkan av Pitta (eld och vatten) är störst. Detta kan märkas med till exempel upplevelse av hetta i kroppen och i sinnet i form av irritabilitet, m.m. Kom gärna, så får du en fridfull sommar med din pitta dosha i balans. Varmt välkommen!

INFORMATION OCH ANMÄLAN

Tid: kl. 10-11.30
Dag:
 lördag 8/6 2019
Pris: 290 kr (betalas på plats med kort eller Swish)
Lärare: Monika Ljungquist
Anmälan: föranmälan krävs – fyll i formuläret nedan