Avslappningsmassagen är en mjukare form av behandling i syfte att få en avkopplande stund och för att reducera stress och oro – varva ner helt enkelt. Utförs på händer, i nacke och ansikte, men även hårbotten om så önskas. Massagen ökar utsöndringen av lugn-och-ro-hormon i kroppen så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar.

emelie-hedenberg
Emelie Hedenberg är utbildad och diplomerad Massageterapeut i Svensk Klassisk Massage. Utför behandlingar enligt önskemål och behov, allt från triggerpunktsmassage till avslappningsmassage och ansiktsmassage. Redan under sina tonår började hon drömma om att kunna hjälpa människor med både deras fysiska såväl psykiska hälsa. Hon hade redan då kunskaper om anatomi och fysiologi tack vare elitidrotten och visste att massage har en väldigt positiv effekt på både vår kropp och vårt sinne. Så där föddes hennes idé att först utbilda sig till massageterapeut – för att sedan kanske vidga sina vyer ytterligare längre fram i framtiden genom andra eventuella utbildningar.
Emelie har spelat volleyboll på elitnivå sedan 2011 och har 35 landskamper (däribland beachvolleyboll) i bagaget. Spelar just nu för Lunds VK som är nykomlingar i elitserien.