Access Bars Behandling

Access conscoiusness handlar om ett annat perspektiv på livet, om hur du får mer tillgång till Dig. Access Consciousness grundades 1990 av Gary Douglas och sedan dess under 16 år har Gary utvecklat Access i samarbete med Dr. Dain Heer. Idag finns Access Bars i många länder över hela världen och har tusentals utövare.

En Access Bars behandling går till så att du under ca. 60 minuter ligger fullt påklädd under en filt på en massagebänk. Det enda du behöver göra är att ta emot behandlingen.

Under behandlingen berörs 32 punkter mjukt på huvudet. Dessa punkter lagrar alla tankar, känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar som vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet. När du får behandlingen kan du lätt, enkelt och utan ansträngning släppa taget om vad som hindrar dig från att ta emot mer av livet.

Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande behandling, som utan ansträngning tar bort begränsningar på alla livsområden och sätter igång energiflödet i kroppen. Efter behandlingen känns det i sämsta fall som om du precis har fått en underbar massage – och i bästa fall kan hela ditt liv lätt och enkelt förändras till det bättre. Många upplever att tankebruset har tystnat, att de sover djupare, är mer avslappnade, har mer energi och glädje. Bars används också mot stress och kronisk värk.

Pris
60 min kostar 690 kr

Vid bokning av 5 behandlingar vid ett och samma tillfälle ges 10% rabatt på hela summan. Vid bokning av 3 behandlingar vid ett och samma tillfälle ges 5% rabatt.

Avbokning vid inbokad tid bör ske som senast 24 timmar innan din inbokade tid för att du inte ska debiteras, därefter debiteras du halva beloppet för avbokning senast 12 timmar innan behandlingstid. Glömmer du att avboka debiteras du hela beloppet.

Om terapeuterna

Edita Juchneviciute

År 2012 gick Edita Juchneviciute sin första yinyogalärarutbildning som gav henne inspiration till att börja leda egna yinyoga klasser. År 2014 vidareutbildades hon i yinyogakonst hos Sebastian Pucelle som är elev till Sara Powers och Paul & Suzee Grilley. Sin RYT 200 TTC utbildning gjorde Edita i Indien, där hon utbildade sig i hatha-, vinyasa-, gravid- och terapeutisk yoga (enligt B.K.S. Iyengar stil) lärare.

Edita älskar att inspirera och hjälpa andra medmänniskor att skapa bättre hälsa och välbefinnande samt att göra små steg i hälsofrämjande förändringar. Edita har även ett stort intresse av hälsosam kost och livsstil. Naturmedicin har alltid varit en stor del och funnits närvarande i Editas liv tack vare hennes mormor och mamma som delade med sig av sina kunskaper och lärde Edita mycket om naturens läkande kraft i tidig ålder.

Edita har ett djupt intresse för naturliga metoder. Att främja hälsan och harmoni i livet ledde till att Edita utbildade sig till diplomerad Zonterapeut, Akupressör, i Reiki och Accessbars healing metoder, genomgick en Koreansk kurs i akupunktur och läste kurser inom hälsopsykologi på Lunds universitet. Nyligen gick hon en kurs för diplomerade zonterapeuter – zonterapi för gravida där hon lärde sig olika tekniker att minska besvär som uppkommer under graviditeten, t.ex. förstoppningar, svullnader m m. Edita har också gått en utbildning i zonterapi med inriktning på lymfdränage, där man genom punkter på fötterna arbetar med lymfan.

Thomas Lundevall är utbildadmassör vid Komplementär-medicinska högskolan 2010, och utför behandlande massage baserat på Svensk klassisk massage som är individuellt anpassad efter behov och önskemål.

Thomas älskar att vara ett bidrag till sina medmänniskor genom kontaktskapande, personlig utveckling och välbefinnande. Han har studerat Nonviolent Communication och Motivational Interviewing, samt är certifierad bars-terapeut. Thomas har även lärt sig grunderna i ayurveda-massage.

Leave a Reply